Har tatt ut tiltale

Må møte i retten tiltalt for seksuelt krenkende atferd overfor barn

Det er nå tatt ut tiltale mot en mann i 40-årene fra Nordfjord. Han er tiltalt for å ha anskaffet, produsert, oppbevart og etterspurt fremstillinger som seksualiserer barn, ifølge Statsadvokatene i Sogn og Fjordane og Hordaland.

Det er nå tatt ut tiltale mot en mann i 40-årene fra Nordfjord. Han er tiltalt for å ha anskaffet, produsert, oppbevart og etterspurt fremstillinger som seksualiserer barn, ifølge Statsadvokatene i Sogn og Fjordane og Hordaland.   Foto: Illustrasjonsfoto

Nyheter

Politiet mener deres etterforskning viser at mannen har fått til dette ved å etablere kontakt med barn, eller personer som utga seg for å være barn, på forskjellige digitale kommunikasjonsplattformer. Etter at kontakt var opprettet, har mannen innledet en seksualisert samtale på chat der han har spurt om de kan sende bilder eller film der de er avkledd eller utfører seksuelle handlinger. Mannen har senere oppbevart tekst, bilder og film han har fått.