Grått, vått og vindfullt den første helga i mars

Fredag og lørdag preges av regn, vind og gråvær, mens det er sjanser for å se sola søndag.

Fredag og lørdag preges av regn, vind og gråvær, mens det er sjanser for å se sola søndag.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Fredag melder Yr.no skiftende bris, økning til sørlig frisk bris, periodevis sørvestlig liten kuling ved Stad, som mot kvelden snur til vestlig frisk bris. Det blir regnbyger eller sluddbyger, som blir til snøbyger over 300-500 meter.

Lørdag øker vinden noe, og det blir vest og nordvest frisk bris med økning til liten kuling på kysten. Utsatte steder i fjellet i indre strøk blir det stiv og sterk kuling. Det blir regnbyger og snøbyger i høyden.

Søndag fortsetter vinden, og det kommer opp i nordlig frisk bris utsatte steder, om kvelden dreier den sørøst. Det kan komme enkelte snøbyger i nordlige deler først på dagen, ellers blir det oppholdsvær og perioder med sol.