– Et eller annet er riv ruskende galt med opplegget på Rugsundbrua. Det er lite trolig så stor forskjell i vindstyrke på Rugsund og Måløy

En frustrert Espen Gulliksen fra Bremanger har tirsdag ventet lenge og vel på å komme seg over Rugsundbrua, mens bilene kjører fram og tilbake over den langt høyere og lengre Måløybrua.

– For meg og mange andre viser dette at et eller annet er riv ruskende galt med opplegget på Rugsundbrua. Det er lite trolig så stor forskjell i vindstyrke på Rugsund og Måløy. Og burde ikke grensa for stengning vært justert opp jo kortere og lavere brua var?  Foto: privat

Nyheter

– For meg og mange andre viser dette at et eller annet er riv ruskende galt med opplegget på Rugsundbrua. Det er lite trolig så stor forskjell i vindstyrke på Rugsund og Måløy. Og burde ikke grensa for stengning vært justert opp jo kortere og lavere brua var?