Notabene forsvinner ikke fra Måløy Brygge

– Her er det plass til alle. Nå bygger vi om hele første etasje i senteret og gir det en stor ansiktsløftning

Senterleder ved Måløy Brygge Victoria Øvstetun er i gang med en storstilt fornying av fasaden på Måløy Brygge. Nå viser det seg at det ikke bare er fasaden som skal renoveres. Hele første etasje skal også bygges om.

– Det er bare B-Young og Apoteket som blir der de er i dag. Resten blir ombygd, vi skal fjerne en trapp og det blir endringer for Notabene, Nille og Rema. Det blir en helt ny førsteetasje, sier senterleder Victoria Øvstetun.   Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

Det var torsdag at det ble kjent at Vinmonopolet kommer til å flytte inn i en ombygd versjon av Notabene sine lokaler i kjøpesenteret. Da kommunestyret diskuterte planene ble det bekymring for at det betydde at Notabene kom til å forsvinne.