Langt færre har hatt behov for hjelp

Skryter av årets påsketurister: – Vi ser at folk har vært flinke til å velge tur etter evne

Mange har holdt seg hjemme eller i nærområdet sitt denne påsken. Det betyr færre redningsaksjoner enn til vanlig for de frivillige i påskeberedskap.

Frivillige fra Norsk Folkehjelp Tromsø under en redningsaksjon natt til lørdag. To personer satt værfaste i ei nødbu på fjellet Kjølen på Kvaløya og trengte hjelp til å komme seg ned igjen.   Foto: Norsk Folkehjelp

Nyheter

– Vi ser at folk har vært flinke til å velge tur etter evne. Likevel skjer det uhell og uvær kan komme overraskende på. Vi har derfor hatt noen redningsaksjoner, men langt ifra så mange som i de travleste påskeferiene, sier leder i Norsk Folkehjelp Sanitet, Vegard Eidissen Lindbæk i en pressemelding.