Dunket borti fotgjenger med speilet da han fyllekjørte, men stanset ikke for å hjelpe

En mann i 40-åra ble dømt til fengsel i Sogn og Fjordane tingrett for å ha fyllekjørt og kjørt på en annen person, samt for å ha brukt hasj. Episodene skjedde i Nordfjord og mannen bor i Kinn kommune.

En mann i 40-åra ble dømt til fengsel i Sogn og Fjordane tingrett for å ha fyllekjørt og kjørt på en annen person, samt for å ha brukt hasj. Episodene skjedde i Nordfjord og mannen bor i Kinn kommune.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Det var en oktoberdag i fjor at mannen satte seg bak rattet selv om han var påvirket av rusmidler. Idet han skulle kjøre forbi en fotgjenger som gikk på høyre side av bilen, traff han henne med enten speilet på bilen eller høyre side av bilen. Vedkommende fikk smerter i armen. Mannen stanset likevel ikke for å hjelpe fotgjengeren, og oppga heller ikke navn og adresse, eller opplysninger om kjøretøyet.