I helga vert det skyar og regn, men sola vil også gjere ein gjesteopptreden

Etter ei veke med fine vårdagar, går det mot skyar og regn i helga. Lørdag kan det likevel bli sommartemperatur.

Regn og sol om ein annan: Kanskje det vert mogleg å sjå regnbogen i helga?  Foto: Erling Wåge

Nyheter

Fredagen er kome og det nærmar seg ganske sikkert helg. På ettermiddagen i dag kan du vere heldig og få nokre timar i sola, men det vert ikkje noko skyfri himmel. Ved Stad vil vinden løye frå nordaustleg stiv kuling til liten kuling frå i ettermiddag og til og med natt til laurdag.

Fredagsværet blir med inn i laurdagen med stort sett skyar. Men sola kan finne på å stikke fram i korte trekk og gi heile 19 varmegrader på ettermiddagen, før det tek til å regne resten av dagen

Sundagen er ikkje stort å skryte av. Det vert grå skyar og regnbyger stort sett heile dagen, med moglegheiter for små solgløtt. På kvelden vil regnet lette delvis, noko som kanskje lovar godt for 17. mai på måndag? Det vil tida vise.