Grå ukestart, men snart titter kanskje sola fram igjen

Tirsdag og onsdag bød på gråvær, men det kan se lysere ut i dagene fremover.

Det kan bli sol utover uka.  Foto: Erling Wåge

Nyheter

Onsdag melder meteorologene om gråvær og regn de fleste plasser. Bare på Nordfjordeid kan det se ut til å bli litt mer solfylt denne dagen ifølge værtjenesten Yr. Temperaturen vil ligge på mellom 9-14 grader denne dagen.

Det er likevel håp for et værskifte. Torsdag og fredag melder meteorologene nemlig om overskyede dager med mulighet for sol. Torsdag ser ut til å by på noe mildere være enn fredagen. Fredag kan temperaturen stige til rundt 15 grader.


Vestkapp har fått ein ny spektakulær attraksjon: Nytt webkamera gir deg utsikta over det mektige Stadhavet

No kan du sitte heime i godstolen og sjå utover mektige Stadhavet via det nye webkameraet som er på plass på Vestkapp.Vil du følge med på vinden på Kråkenes eller Måløybrua, hjortane på Nave eller vêret på Nordfjordeid?

fjt.no sine lesarar har tatt godt i mot Fjordenes Tidende sitt webkamera på Kråkenes fyr. Her ser du direktebilete frå vêr og vind på fyret.