Raudt inviterer til møte

Vil tromme saman til nytt lokallag for partiet

– Vi inviterer medlemmer og sympatisører som ønsker å være med å bidra i valgkampen og forhåpentligvis vil vi også på møtet klare av å få starte opp et nytt Raudt lokallag, Raudt Stad, seier Raudt Sogn og Fjordane og toppkandidat til stortingsvalet, Geir Oldeide.

– Vi inviterer medlemmer og sympatisører som ønsker å være med å bidra i valgkampen og forhåpentligvis vil vi også på møtet klare av å få starte opp et nytt Raudt lokallag, Raudt Stad, seier Raudt Sogn og Fjordane og toppkandidat til stortingsvalet, Geir Oldeide. På bildet saman med lokallagsleiar i Kinn Raudt, Danile Henriksson.   Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

På møtet vil dei presentere valgkampplanene for Raudt i Sogn og Fjordane og i lag med medlemmer og sympatisører i Stad legge ein lokal valgkampplan for Stad.