Fikk 15,8 millioner av Forskningsrådet

– Vi tar dette som et tydelig signal på at jobben vi gjør anerkjennes som forskning og utviklingsarbeid på høyeste nivå

At måløybedriften Ecobait AS fikk 15,8 millioner fra Forskningsrådets program «Innovasjonsprosjekt i næringslivet» for videre forskning på kunstig agn til bruk i line- og teinefiske, tar daglig leder Ole Petter Humborstad som et stort komplement.

Jeg er takknemlig for å kunne lede et arbeid som har stor betydning for miljøet og en bærekraftig utvikling av fiskerinæringen, sier Ole Petter Humborstad, daglig leder i Ecobait AS.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Vi tar dette som et tydelig signal på at jobben vi gjør anerkjennes som forskning og utviklingsarbeid på høyeste nivå, og at Forskningsrådet mener resultatene vi har oppnådd så langt er banebrytende. Jeg er takknemlig for å kunne lede et arbeid som har stor betydning for miljøet og en bærekraftig utvikling av fiskerinæringen, sier Ole Petter Humborstad, daglig leder i Ecobait AS.