Turistene blir forvirret: – Det er nødvendig med et destinasjonsselskap som bare promoterer Måløy-området

Tore Reed i Explore 62 North har vært i kontakt med flere turister som er forvirret over markedsføringen i kommunen, spesielt siden det er så lange distanser mellom de ulike turistattraksjonene her. Nå mener reiselivsaktøren at et destinasjonsselskap som bare fokuserer på Måløy-området er nødvendig.

Tore Reed til høgre i Explore 62 North  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

– Vi hadde noen gjester som var på fisketur med oss som ville videre til Svanøy gård for å besøke hjortesenteret der. De ble oppmerksom på gården gjennom at Opplev Måløy hadde promotert dette stedet på sin Facebook-side. Når de la inn reisen på Google Maps ble de sjokkert over at de fikk en total reisetid fra Måløy til Svanøy på over fem timer. Det er jo nesten det samme som en bruker om en kjører bil fra Måløy til Lillehammer, sier Reed.