Truet, slo og sparket annen mann før han gikk til angrep på politiet

En mann i 20-årene er tiltalt for trusler og vold mot en annen person. Og da politiet skulle sette ham i arrest truet han og forsøkt å skalle ned politibetjentene også.

En mann i 20-årene er tiltalt for trusler og vold mot en annen person. Og da politiet skulle sette ham i arrest truet han og forsøkt å skalle ned politibetjentene også. Bildet er kun til illustrasjon og viser ikke hvor disse hendelsene fant sted.   Foto: Erling Wåge

Nyheter

Det var vintermånedene i fjor at den nå tiltalte mannen slo og sparket en annen mann flere ganger i ansiktet og kroppen. Tiltalte skal også ha tatt kvelertak på mannen slik at han besvimte minst én gang, ble påført hjernerystelse og flere blåmerker, hevelser og kutt. Fornærmede ble sykmeldt i nesten tre uker etter episoden.