– Det som skjedde er langt innafor det ein kan kalle mobbing

Leiar i Kinn Høgre, Bjørn Hollevik, er ikkje nådig i sin kritikk av ordførar Ola Teigen etter samtalen ordføraren skal ha hatt med Kinn Høgre sin gruppeleiar Arlene Vågene natt til søndag. Samtidig understrekar han at kritikken ikkje gjeld heile Kinn Arbeidarparti.

Reagerer sterkt: Leiar i Kinn Høgre, Bjørn Hollevik er svært kritisk til det ordførar Ola Teigen skal ha gjort med partiets gruppeleiar Arlene Vågene natt til søndag.  Foto: Svanhild Breidalen

Nyheter

– Det som er viktig for meg er at dette først og fremst handlar om eit oppgjer med ordføraren, ikkje med Kinn Arbeidarparti. Dei er som gruppe nokon vi har ein god relasjon til, men den oppførselen som ordføraren har vist – spesielt mot vår gruppeleiar Arlene Vågene – det er mangel på respekt for ein politisk kollega, seier Hollevik til Fjordenes Tidende.