– Eg kjenner meg ikkje igjen i denne situasjonen, og tenker det er naturleg at vi no snakkar saman

På spørsmål om kva som har skjedd for at Kinn Høgre bryt ut av det politiske samarbeidet på denne måten, svarer ordførar Ola Teigen (Ap) at han ikkje kjenner seg igjen i situasjonen, og at han helst vil ta denne praten på tomannshand med Arlene Vågene og ikkje med media.

– Eg kjenner meg ikkje igjen i denne situasjonen. Dette var to menneske som møttest på ein fest, og snakka saman. Og så er det ulike oppfatningar av kva som blei sagt og har skjedd, seier Ola Teigen til Fjordenes Tidende.   Foto: Fride Westvik

Nyheter

– Eg kjenner meg ikkje igjen i denne situasjonen. Dette var to menneske som møttest på ein fest, og snakka saman. Og så er det ulike oppfatningar av kva som blei sagt og har skjedd, seier Teigen og legg til: