Er i full gang med å planlegge nytt nordfjordtreff

Arrangørane bak Nordfjordtreffet ser at pandemien er begynt å roe seg og at folk er klare for å samlast til næringslivs- og rekrutteringstreff igjen.

Jobbar med nytt treff: Bildet viser arrangørane av treffet i 2018: Elin Paulsen (f.v.), Olav Steimler, Sveinung Mæland Pile, Hilde Langtangen, Arild Hjelmeland og Janne Mari Hjelle (Operahuset). No har treffet vore avlyst nokre år på grunn av covid-19, men neste år er ein klare igjen.  Foto: Jørn-Arne Tomasgard

Nyheter

– Det er mange som er innom sida vår for tida, og det er tydelegvis ei interesse for ei rekrutteringsmesse i Nordfjord igjen. Vi kan med glede informere om at vi er i gang med planlegginga av NordfjordTreffet i 2022, skriv Arild Hjelmeland på Nordfjordtreff sine Facebook-sider.