Det var ikke bare de nyeste nordfjordingene på tinget som valgte bunaden i dag

Som seg hør og bør hadde våre lokale politikere ikledd seg Nordfjordbunad under den høytidelige åpningen av årets Storting. Men det var det også flere som hadde gjort, nemlig Audun Lysbakken (SV) og Mathilde Tybring-Gjedde (H).

Nordfjord: Alfred Bjørlo (V), Torbjørn Vereide (Ap), Audun Lysbakken (SV), Erling Sande (Sp) og Mathilde Tybring-Gjedde (H), bar alle Nordfjord-bunad under åpningen av årets storting.  Foto: Privat

Nyheter

Neste uke skal Sogn og Fjordane-benken samles over en matbit for å diskutere samarbeid på Stortinget. Men i dag var kvartetten fra Sogn og Fjordane, Alfred Bjørlo (V), Erling Sande (Sp), Torbjørn Vereide (Ap) og Olve Grotle (H) samlet i oktobersola på Løvebakken for den høytidelige åpningen av Stortinget.