– Jeg har vært med ham i lastebilen helt siden jeg var tre måneder gammel

Ole Christian Eksund Olsen forteller om hvorfor han ble sjåfør og hva som betyr noe for han i jobben til bransjenettsted.

Ole Christian Eksund Olsen jobber i Olsen Transport. Her sammen med kollegaer ved en tidligere anledning. Eksund Olsen (f.v), Tore Olsen, Gunnar Olsen, Helge Kvalheim, Paul Robert Røyseth, Sten Inge Humborstad, Håvard M. Refvik, Gudmundur Karl Olafsson og Atli Steinn Àsgeirsson.  Foto: Erling Wåge

Nyheter

I spalten «Menneskene på veien» har tungt.no i dag intervjuet Ole Christian Eksund Olsen fra Raudeberg. Han forteller om jobben sin som sjåfør i Olsen transport.


Startet selskapet for å ha noe å gjøre på til han fant seg en jobb. 24 år senere har han 13 biler og 9 ansatte

Olsen Transport AS markerte i romjula at selskapet er på vei inn i sitt 25. driftsår. – Jeg startet selskapet for å ha noe å gjøre på til jeg fant meg en jobb, smiler Tore Olsen. 24 år senere har han 13 biler og 9 ansatte.


Forbilde og motivator

– Mitt aller største forbilde og motivator må være pappa. Jeg har vært med han i lastebilen helt siden jeg var tre måneder gammel. Så for meg var det ingen tvil. Yrkessjåfør har alltid vært min store drøm, så da utdannet jeg meg til det, sier han til nettstedet.Det ser også ut som dette går i arv. Selv har Eksund Olsen hatt med sin sønn fra han var 11 dager gammel på kjøring.

Han forteller om en spennende og variert arbeidshverdag, og om hva som er viktig for han i jobben.

– Det er viktig for meg å gjøre en best mulig jobb. Jeg ønsker å holde kundene fornøyde med både punktlighet og kvalitet. Det er også viktig å vite at kolleger og venner har det bra langs veien.