Leverte sitt beste kvartalsresultat noensinne: Opp 49 prosent fra samme kvartal i fjor

I tredje kvartal 2021 leverte Elkem sitt beste kvartalsresultat noensinne, med en inntjening mer enn fire ganger høyere enn samme periode i fjor (EBITDA). Dette kommer fream i en pressemelding fra selskpet.

Elkem sitt verk i Svelgen i Bremanger kommune.  Foto: Gjert Myrestrand

Nyheter

Markedsforholdene har vært ekstraordinære med rekordhøye priser på tvers av flere av selskapets produkter og regioner. På grunn av en integrert forretningsmodell og attraktive markedsposisjoner har Elkem vært godt posisjonert for å dra nytte av det de sterke markedsforholdene i kvartalet. I tillegg har Elkem lansert et nytt, ambisiøst klimaveikart, med mål om å oppnå 39 prosents reduksjon av karbonavtrykket på produktene innen 2031.