Departementet: Ikke vanlig praksis å sette opposisjonen i blindkopi

Da ordfører Ola Teigen (Ap) i Kinn under ett døgn før informasjonsmøtet med Statsforvalteren om mulig reversering mottok en e-post fra Kommunal- og distriktsdepartementet visste både mediene og Kinn Senterparti innholdet i e-posten før ham.

Da ordfører Ola Teigen (Ap) i Kinn under ett døgn før informasjonsmøtet med Statsforvalteren om mulig reversering mottok en e-post fra Kommunal- og distriktsdepartementet visste både mediene og Kinn Sp innholdet i e-posten før ham.   Foto: privat/Erling Wåge

Nyheter

I sitt svar på kritikken fra Kinn Sp, av at denne e-posten fra statssekretær Ole Gustav Narud brukte 22 timer på å komme ut til alle kommunestyremedlemmer i Kinn, forklarte ordføreren at e-posten som var stilet til ham og Kinn kommune også hadde havnet hos lokale medier. Og Firdaposten hadde rukket å publisere den på nett før han selv hadde lest den.