Lene Marie Lågeide og Terje Djuvik hadde planlagt den store dagen i over ett år. Men frekke tyver stakk av med bryllupsgaver og telefoner.

– Det er så utrolig frekt. Det er vår dag og noe vi har planlagt i over ett år, så kommer de og tar glansen og oppmerksomheten vekk fra vår dag. Det er det som svir mest, sier nygifte Lene Marie Lågeide som på lørdag ga sitt ja til Terje Djuvik.

Brudeparet hadde bryllupet i Totland kyrkje og bryllupsfesten på grendehuset på Bryggja. Hos sistnevnte kom tyver inn og forsynte seg grovt fra gavebordet.

Bryllupsdagen endte i tyveri

Lene Marie og Terje gikk mandag ettermiddag til politiet for å anmelde hendelsen. Det nygifte ekteparet forteller at de ennå ikke har fullstendig oversikt over hvor mye som er blitt frastjålet, men sier at en del bestikk blant annet forsvant. I tillegg skal flere telefoner ha blitt stjålet fra jakkelommer.

Paret hadde gledet seg til den store dagen lenge, og nå håper de at folk vil kontakte politiet dersom de har sett noe mistenkelig.

– Vi er glad tjuvene ikke lagde mer bråk eller var voldelige. Men det er fortsatt ufattelig frekt, sier Lene Marie som nå håper at gjerningen får konsekvenser.

– Det er ikke kjekt, og det er ikke en normal oppførsel. Jeg håper de får sanksjoner slik at andre slipper å oppleve det samme, sier hun og legger til at de tok forholdsregler.

– Vi hadde inn annonse i avisa om bryllupet, men valgte å ikke ta med hvor festen var, i tilfelle.