Bryllupstyveriet:

Vil ha hjelp fra publikum

Flere gaver ble stjålet fra gavebordet til Lene Marie og Terje på lørdag. (Foto: Privat) 

Nygifte Lene Marie Lågeide og Djuvik er fortvilet over at frekke tyver stakk av med både bryllupsgaver og telefoner. Foto: Privat  Foto: privat

Nyheter

Magnus Lågeide, far til Lene Marie, sier at tjuvene forsynte seg grovt fra gavebordet da servitørene og kokken var inne for takketale.

Nå håper ekteparet og brudens far at publikum som har sett noe mistenkelig, tar kontakt med politiet.

Det var på lørdag at Lene Marie Lågeide og Terje Djuvik ga hverandre sitt ja. De hadde planlagt den store dagen i over ett år, men under bryllupsfesten på grendahuset på Bryggja stakk frekke tyver av med både bryllupsgaver og telefoner.

Flere av gjestene og folk utenfor lokalet skal ha observert både bilen og gjerningsmennene.

– Politiet tok det på alvor og satte ut bil på riksveg 15 mot Eid og Måløy. De har vært utrolig flinke og har fulgt opp og ringt oss tilbake, forteller brudens far.


 

Lågeide ber de som har sett noe mistenkelig om å ta kontakt med politiet.

– En av gjestene hadde vært på toalettet og overrasket en av tjuvene. Da la de på sprang, forteller Lågeide og sier videre at bryllupsgjester hadde observert bilen til tjuvene.

Den skal ifølge Lågeide være en sølvgrå metallic-farget Audi, A4 eller A6, stasjonsvogn i en litt eldre utgave.

– Noen av gjestene reagerte på bilen, synes den parkerte så spesielt. Så var det noen som så en av mennene gå baklengs inn inngangen, mens han viste et tegn til bilen, forklarer han og tror de var redd for overvåkingskamera, noe det ikke er på grendehuset.

Tidligere på dagen hadde servitørene også fått besøk av en som ønsket å låne toalettet.

– En av gjestene sa de hadde lokal dialekt og at det var totalt fem personer i bilen, sier Lågeide som har fått høre at det er blitt observert en lignende bil med mistenkelig oppførsel i Måløygatene på lørdag.