Fire av seks ordførerkandidater i Selje lover at det ikke blir innført eiendomsskatt på næringslivet i kommunen.

Det er representanter fra og Tverrpolitisk liste, Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig folkeparti som uttaler dette i "Kan du love"-seksjonen på fjt.no.

Ordførerkandiaten fra Arbeiderpartiet hadde ikke svart på spørsmålet da denne saken ble publisert.

– Selje må bli en del av et større bo- og arbeidsområde. Selje Senterparti vil stimulere til ny næring, men også ta vare på den eksisterende. Dette kan vi blant annet gjøre ved å skjerme bedriftene for eiendomsskatt og prøve å få til nedsatt arbeidsgiveravgift, skriver Gunn Karin Sande i Selje Senterparti.

Ordførerkandidat Geir Årvik (H) lover også at partiet vil stemme i mot innføring av eiendomsskatt på næringslivet i kommunen.

– Jeg kan love at Selje Høgre vil stemme i mot alle forslag om å innføre eiendomsskatt på næring i Selje kommune, skriver han i sitt svar.

Du kan lese resten av svarene fra politikerne her.

Har du bestemt deg for hva du skal stemme ved kommunestyrevalget? Ja Nei Skal ikke stemme Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Har du bestemt deg for hva du skal stemme ved kommunestyrevalget? Ja 65% Nei 21% Skal ikke stemme 14% Du har allerede stemt 532 stemmer