– Vi gleder oss veldig til et nyoppusset hotell, sier daglig leder Jorunn Melsether.

Står klart i januar

Oppussingen starter neste uke. Først ut er det hotellrommene i fjerde og femte etasje som skal få nytt utseende.

– Vi kommer til å stenge to etasjer av gangen, og begynner med fjerde og femte etasje. Vi vil derfor ha en del mindre rom å selge i denne perioden, sier Melsether.

Det betyr at hotellet får halvert romkapasiteten i oppussingsperioden, noe som kan bli en midlertidig utfordring.

– Men det blir bra til slutt, og det blir spennende med en ny kjede, smiler Melsether.

Blir en del av Thon Hotels

Torsdag kom nyheten om at Thon Hotels har inngått et samarbeid med Norlandia Hotel Group. Det betyr at de får fem nye franchisehoteller inn i kjeden – deriblant Måløy Hotel. Overgangen skjer i januar.

– Vi inngår et strategisk samarbeid med Norlandia Hotel Group og ønsker de nye hotellene velkommen inn i Thon Hotels-kjeden, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

Sammen med Måløy Hotel er de fem nye franchisehotellene Horten Hotel, Narvik Hotel, Baronen Hotel på Moa utenfor Ålesund og Andrikken Hotel på Andøya.

– Dette er destinasjoner hvor Thon Hotels ikke har hoteller fra før og hvor vi ser nødvendigheten av å være. Norlandia Hotel Group er en gruppe som passer godt inn hos Thon Hotels, og de er eierstyrte på lik linje med oss, heter det i pressemeldingen.

Norlandia Hotel Group gleder seg også over samarbeidet.

– Vår visjon er å være best i klassen og Norlandia Hotel Group har mange felles verdier med Thon Hotels. Vi ser fram til å skape resultater gjennom arbeidsglede, vilje og engasjement, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

De nye hotellene vil følge lojalitetsprogrammet til Thon Hotels og vil bli markedsført under Thon Hotels-profilen.