• Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Skipstrafikken
  • Webkamera
  • E-avis
  • Arkiv

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Etter en rydderunde i kjøleskapet dukket det opp ingredienser som passer perfekt i en restepai. Her får du Taha sin oppskrift

Elevene ved første året på restaurant- og matfaglinja på Måløy vidaregåande skal i samarbeid med faglærerne Iren Hammersvik og Bente Iren Vonheim dette skoleåret servere deg tips og oppskrifter som handler om restemat i Fjordenes Tidende. I dag lager Taha Kadourah restepai.

foto
Oppdatert: søndag 14. februar 2021 kl. 21:30
Artikkelen er mer enn ett år gammel
Publisert: søndag 14. februar 2021 kl. 21:30 Oppdatert: søndag 14. februar 2021 kl. 21:30
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg redaktør og dagleg leiar
Håvar Fagerli
Redaksjon
fjt@fjt.no
Annonse
annonse@fjt.no
Abonnement
abonnement@fjt.no
Kundeservice
57 84 90 00
SMS/MMS
FJT TIPS til 2399

Fjordenes Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjordenes Tidende har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjordenes Tidende.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.