Tre av instruktørene ved Måløy Treningssenter har vært på kurs for å lære seg Zumba. Zumba-feberen herjer allerede over heile verden, og nå er det like før den når Måløy.

– Zumba er en treningsform som tar utgangspunkt i forskjellige typer latinamerikansk dans - som salsa og merengue - og lager trening til en fest, sier Torill Eide Tennebø, daglig leder på Måløy Treningssenter AS.

For å kunne kalle treningstimene Zumba-timer må instruktørene ha gått på kurs og fått lisens. Nå har Måløy Treningssenter hatt tre instruktører på kurs, Wenche Myhre, Gro Berg og Gry Bakke. Tirsdag 8. mars starter de opp med Zumba i Måløy.

– Vi håper sjølsagt at Zumba-feberen skal nå Måløy også, som den har gjort mange andre plasser. Vi vil starte med to timer i uka, og så får vi se om det blir behov for å øke antall timer etter hvert, sier Torill Eide Tennebø. .

Hun sier at de som er medlemmer på treningssenteret har muligheter for å melde seg på de forskjellige timene litt i forveien. Dette vil også gjelde for Zumba. Men hvis det viser seg at mange nye kunder ikke slipper til på disse timene, vil det bli kjørt egne introduksjonstimer for nye kunder, slik at så mange som mulig får prøve ut nyheten.

Bestill abonnement på Fjordenes Tidende