– Vi håper folkemøtet med Odd Midtskog skal gi ideer, tanker og inspirasjon i debatten om sentrumsutviklinga, sier daglig leder Helge Hjelle i Vågsøy Parkering AS.

Bakgrunnen for møtet som arrangeres i Turnhallen i Måløy i morgen, tirsdag 28. august, er i utgangspunktet et ønske om at flere skal få høre foredragsholder Odd S. Midtskog sine erfaringer med sentrumsutvikling generelt, og forholdet mellom sentrumsbutikker og kjøpesentra spesielt.

Les også: Henter tilbake kjøpesenterekspert

Les også: – Kjøpesenter tømmer sentrum for butikker

– Det var i forbindelse med et møte i planutvalget der Odd Midtskog foredrog om dette at jeg tenkte at dette burde flere høre. Midtskog er ekspert på temaet, og legger fram egne erfaringer, fakta og undersøkelser om sentrumsutvikling, konsekvenser av at storsentra etableres og parkeringens betydning for sentrum og sentrumsutvikling, sier Hjelle.

Vågsøy Parkering og Måløy Handelsforening har derfor tatt initiativ til å få Odd Midtskog tilbake til Måløy, og inviterer tirsdag 28. august til åpent møte om disse temaene.

– Møtet er for politikere, medlemmer av handelsforeningen og ellers alle som interessert i sentrum og sentrumsutviklingen generelt, sier Hjelle.

Les også: Oppfordrer folk til å bruke sentrum

Møtet innledes med foredrag fra Odd Midtskog før det blir anledning til å stille spørsmål til foredragsholderen.

– Dette møtet er ikke tenkt som et rent debattmøte, men som et møte der Midtskog bringer til torgs det han kan. Han vil vel snakke i cirka 1,5 timer tilsammen inkludert pause. Men det vil som sagt bli mulighet til å stille spørsmål, sier Hjelle.

Les også: - Sentrum er for lite

Les også: Meiner konkurranse er bra

Les også: Slik er planene for sentrum

Les også: Mener avgiften parkerer handelen

Les også: Opner for gratis lørdager

Diskutter gjerne saken under

Hele saken står i papirutgaven mandag 27. august.

Bestill abonnement på Fjordenes Tidende