Lensmannen i Vågsøy jakter på en blå Opel Vectra etter at en parkert bil ble påkjørt.

En bil som sto parkert på parkeringsplassen ovenfor Båtbygg på Raudeberg fikk seg en skikkelig trøkk.

– Bilen sto parkert der på dagtid fredag 27. juli. Så ble det oppdaget at bilen hadde fått store skader på venstresiden, trolig i tidsrommet mellom klokken 13.00 og 15.00. Hovedtrøkken var bak, og den var også skadet fremover langs siden, forteller fungerende Vågsøy-lensmann Bård Didriksen.

Smellen gjorde at bilen rett og slett hadde flyttet seg.

– Den var påkjørt såpass kraftig at den hadde snurret rundt. Bilen sto parkert med fronten ned mot sjøen, men etter påkjørselen hadde den dreid rundt slik at fronten sto i retning Raudeberg, forklarer lensmannen.

Bileieren har nå anmeldt saken, og politiet har spor å gå etter.

– Vi har funnet deler av en annen bil. Disse tyder sterkt på at det er en Opel Vectra som har forårsaket påkjørselen. Den er blåfarget og modellen er cirka fra 1995 og opp mot 1999, sier Didriksen.

Han påpeker at den etterlyste bilen også må ha fått seg en trøkk:

– Den må selvfølgelig være skadet. Vi er interessert i å komme i kontakt med noen som har sett hendelsen, eventuelt noen som ha sett en blå Opel Vectra som har fått skader. Det er en ganske alvorlig sak at noen kjører på en parkert bil slik at den flytter seg og at de bare stikker av, avslutter fungerende lensmann Bård Didriksen.