– Først og fremst vil jeg si at vi er veldig sterkt preget av denne ulykken. Mange er berørte. For oss nå handler det om å ta vare på de pårørende. Kriseteam er involvert, og vi koordinerer arbeidet med de andre kommunene, sier Kinn-ordfører Ola Teigen til VG.

Teigen sier at de omkomne er fra flere kommuner.

– Vi har kontakt med dem så vi skal klare å koordinere arbeid i forhold til informasjonsutvikling og jobbe i fellesskap med denne veldig vanskelige situasjonen som nå har oppstått, sier han til avisa.

Firdaposten skriver at den ene personen er fra Florø, og at en av de to andre omkomne er fra en nabokommune.

Vest politidistrikt fikk fredag kveld, klokka 22.45, melding om en trafikkulykke i Florø med to involverte biler. To personer, som hadde kommet seg ut av den ene involverte bilen, ble sendt med luftambulanse og ambulanse til Førde sentralsjukehus.

Bilen som sto i fyr ble utbrent, og i den utbrente bilen var det tre personer, hvor alle tre er bekreftet omkommet.

– Det er to menn og en kvinne som er omkommet. Én av dem er i slutten av tenårene og to av dem er i starten av 20-årene, opplyser politioverbetjent Wenke Hope til VG.

Kommunedirektør Øyvind Bang-Olsen sa til Firdaposten natt til lørdag at de er bedt av politiet om å stille ressurser til rådighet på grunn av tragedien, for å bistå og hjelpe dem som trenger noen å snakke med i tiden som kommer.

– Våre tanker går nå til de pårørende som vil få et alvorlig budskap. En stor tragedie har rammet oss hardt. Rundt midnatt åpnet vi Florø kulturhus og stiller med kommunalt personale der slik at de som ønsker det kan samles, sa Bang-Olsen til avisa natt til lørdag.