Nå har Hamre etter mer enn ti år plutselig fått tilbakebetalt 5.800 kroner som hun innbetalte til huseier i 2010 for et leieforhold som varte i bare 12 dager.

Det er TV2 som melder denne saken.

Leiligheten som Karoline Hamre leide i 2010 ligger i Strandlien ved Damsgård i Bergen, og hun er langt fra den eneste leietakeren som står frem med sin historie fra det samme leilighetskomplekset i TV2-programmet.

I oktober 2011 var Karoline en av seks studenter som stod frem i Bergens Tidende og fortalte at de følte seg lurt av huseieren, som ennå er aktiv i utleiemarkedet i Bergen gjennom selskapet Somiga Eiendom.

– Det var mange ting som ikke hang på greip. Utleieren viste nabo-objektet som besto av fem soverom og så helt annerledes ut. Og så fikk jeg et veldig lite rom som ikke var etter avtalen, sier Hamre til TV2.

Da hun bodde i Strandlien betalte hun inn en månedsleie på 5.800 kroner. Et beløp hun i har i alle år har ment at hun hadde krav på å få tilbakebetalt.

Det var først etter at huseier så et intervju med Karoline på «TV2 hjelper deg»-episoden «Muggent leiemarked» at utleier valgte å betale tilbake hele beløpet.

– Jeg tror ikke de betalte tilbake på grunn av dårlig samvittighet, men fordi de ble «ferska» og kom i søkelyset til TV 2 hjelper deg. Men det fryder meg at de må gjøre opp etter seg, sier Karoline Hamre til TV2.