Lite besøk gjorde at eierne av Natas Thaimat i Måløy vurderte å stenge dørene. Etter en oppsving i det siste vil de nå forsøke å drive videre.

– Det var så lite folk i gatene en stund, sier eier Natasruong K. Beitveit, og forteller at det hadde synlig påvirkning på deres daglige drift.

Hun innrømmer at de vurderte å stenge dørene etter denne labre perioden. Men ønsket om å fortsette restaurantdriften ble for sterkt.

– Dette er jo jobben vår og vi har folk som står på. Nå har det tatt seg litt opp og vi har flere kunder på dagtid, sier hun.

For å kunne fortsette å holde restauranten i Måløy åpen, har de gjort grep i forhold til utgifter og tar selv flere vakter. Nå håper Beitveit at folk blir flinkere til å bruke lokale tilbud.

– Sommeren var kjempebra, så har det vært litt stille en stund. Jeg håper folk blir flinkere til å komme innom og bruker de tilbudene som finnes. Jeg synes det trist at folk må legge ned, sier hun.

Natas Thaimat flyttet inn i nye lokaler i fjor da de overtok lokalene etter Havna kafé.

– Etter det merket vi stor forskjell. Vi har flere kaffekunder på dagen, noe som er veldig koselig. Nå mangler vi bare kveldsgjestene, avslutter hun.