- Vi vet hvor viktig det er for egen helse og velvære å komme seg ut av sofaen og være aktive, sier Marléen B.Hodne og Terje Kolseth. Søndag 6. februar er Kom deg ut-dagen, og Barnas Turlag Ytre Nordfjord Turlag inviterer alle med på tur.

Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings (DNT) nasjonale turdag, som arrangeres i februar og september hvert år. Barn og voksne, ungdom og eldre, hyperaktive friluftslivsentusiaster og blide sofagriser - turlagene har tilbud for alle på Kom deg ut-dagen.

Barnas Turlag Ytre Nordfjord Turlag har sitt arrangement i trimløypa i Måløy, og Marléen B. Hodne og Terje Kolseth ønsker alle hjertelig velkommen til å delta.

De to vil stå og ta i mot alle deltakerene på parkeringsplassen ved Trollskogen Barnehage. De deler ut quiz-ark og annen informasjon, og sender deltakerne videre opp til vannverk-huset og første post på tur-quizen.

- Når de går videre, finner de flere poster langs trimløypa, til de kommer i mål i skogen. Der leverer de fra seg arkene med svar, navn, adresse og alder påført, og det blir delt ut premier. I tillegg sender vi inn alle svarslippene, og alle deltakerne blir med i trekninga av fem gavekort på weekend for to personer med full pensjon på en av Den Norske Turistforenings betjente hytter, og fem gavekort på 1.000 kroner på G-Sport, sier Hodne.

Hele saken stod i papiravisen fredag 4. februar.

Bestill abonnement på Fjordenes Tidende.