Bremanger vant slaget i ytre

FOTBALL (Tornado Måløy – Bremanger 3-4): Om det var varmen som gjorde utslaget vites ikke, men det kokte virkelig da Bremanger slo TMFK.

Bildet beskriver hvordan store deler av oppgjøret utartet seg. Den unge haugendommeren Elias Åsebø hadde nok å stri med i det som ble et av de råeste oppgjørene i Kretsligaen på lang tid. Hele ni gule og to røde kort ble delt ut under kampen som rødtrøyene til slutt gikk seirende ut av. Begge foto: Bjørn Erik Drabløs  Foto: Bjørn Erik Drabløs

pluss

Dette var lokaloppgjøret som virkelig hadde alt. I det som starta som et relativt rolig og behersket oppgjør var det Bremanger som først fikk hull på byllen etter at Martin Svarstad fikk pirket ballen over streken etter elleve minutter. Minuttet før hadde hjemmelaget fått annullert en scoring etter at hånden til Chris-Andre Nore var sist på ballen før den passerte målstreken.