Kretsligaen

Tornado Måløy tyvstartet den trettende serierunden i Kretsligaen da de slo Dale 4-2 på Måløy stadion lørdag.

Ander kamper: Vik - Høyang (fredag) og Sogndal2 - Florø2 (mandag)

5. divisjon

Andre kamper: Jølster - Gaular 5-2 (torsdag), Kaupanger - Sandane (fredag) og Syril - Fjøra2/Sogndal3 (tirsdag).

I Hordaland er fotballferien over for Tornado Bergen som håper å følge opp det som var en oppløftende vårsesong for de utflyttede nordfjordingene.

Søndag tar TBFK imot serieleder Trio hjemme på Nygårdsmyren idrettsplass i Laksevåg. Med seier der overtar Tornado Bergen tabelltoppen i divisjonen.

Andre kamper: Follese - Halsnøy (lørdag), Nordnes - Askøy (Søndag), Lyngbø2 - Stord2 (søndag) og Søfteland - Fri (søndag).

6. divisjon, menn

På grunn av Flatraksfestivalen denne helgen tyvstarter Flatraket/Selje2 og Haugen den første serierunden i høst i 6. divisjon avdeling 3. Lagene ligger på henholdsvis 5. og 2. plass etter vårsesongen.

Andre kamper: Svelgen - Hornindal (tirsdag), Oppstryn - Tornado Måløy2 (tirsdag) og Loen/Vikane - Eid2 (tirsdag).

3. divisjon, kvinner

Tornado Måløy sitt damelag spiller søndag sin første kamp etter ferien når de møter Førde2 på bortebane. Førdianerne er de eneste TMFK har slått denne sesongen (4-0 i serieåpningen). Riktignok ble Sogndal2 slått 4-3, men kampen ble strøket etter at Sogndal2 trakk seg fra serien. Tornado Måløys andre trepoenger i vår kom etter at Studentspretten ikke møtte til oppgjøret i Måløy. Før helgens høståpning ligger Vågsøy-laget på 7. plass i avdelingen som består av ni lag.

Andre kamper: Høyang - Kaupanger2 (mandag)