Damene står på like fot med herrelaget

FOTBALL (Sogndal – Tornado Måløy 5-1): Trass i eit tungt bortetap i Sogn, føler damelaget at dei er vinnarane på heimebane.

Sara Silden (f.v.), Benedicte Djuvik, Christine Fjugstad, Lovise Silden, Maria Lade, Ida Apneseth, Emilie Volle, Natalie Hoddevik, Hrefna Gudmundsdottir, Vilde Farstad Johansen, Ann-Katrin Kvalheim, Tina Televik og Cathrine Eriksen Vedvik er ein del av stallen til damelaget til TMFK. Både trenarar og spelarar meiner dei blir tatt på alvor i klubben. Foto: Marianne S. Rotihaug 

Sport

– Eg meiner vi blir behandla på same måte som herrelaget. Vi får treningstider og har ein plass å trene. I tillegg er det dei småtinga som at når vi kjem på trening har spelarane kvar sine skap, både på herre- og damelaget. Slike enkle ting er viktig for det viser tydleg at vi blir likebehandla, seier spelar Rakel Televik Blaalid.