– Vi var ikke klare til kamp og «våknet» først etter at de hadde scoret to mål på oss, sukker Marius Stavenæs Refvik etter at Tornado Måløy reiste fra Vik etter et ettmålstap for fjerde gang på rad. Før lørdagens oppgjør i Sogn var kvarteret gammelt hadde nemlig vikjene kriget inn to scoringer mot det unge Tornado Måløy-laget.

– Enkelte spillere hadde kanskje litt høye skuldre i starten av kampen, men slik blir det ofte med et ungt lag. På 0–2 var vi bare nødt å heve oss og det mener jeg vi klarte. Det var stort sett vi som hadde ballen og vi skapte bra med muligheter, men lykkes ikke med å sette ballen i mål, sier Refvik.

Midtbanespilleren forklarer at mens Vik skapte enkelte farligheter med sin direkte spillestil, så var det gjestene som hadde initiativet i oppgjøret.

– Nå er det bare å manne seg opp. I lokaloppgjør kan alt skje og det er mulig å ta poeng fra disse kampene, sier Refvik, som har følgende å si om styrkeforholdet mellom lagene:

– Eid har hatt det samme laget i tre-fire sesonger og er favoritter på fredag. Skavøypoll har flere nye spillere som jeg ikke kjenner til og jeg har heller ikke sett Skavøypoll spille i år.

** Mohamed Abdulkadir Haji Ali debuterte for TMFK mot Vik.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Vik – Tornado Måløy 2–1 (2–0)

Mål: 1–0 (9) Ruben Bøtun, 2–0 (13) Marius Valsvik, 2–1 (75) selvmål

Dommer: Jonny Skjerven, Kaupanger

Gult kort: Thomas Bakke og Thor-Aage Pleym Evensen, begge TMFK, samt to til Vik

Tornado Måløy: B. Andal, B. Frantzen, S. Frantzen, R. Gotteberg, H. Myhre, M. Stavenæs Refvik, S. A. Volle, S. Nordbø Eide, S. Misic, J. Våge, T.-Aa. Pleym Evensen

Innbyttere: T. Bakke, M. A. Haji Ali