På Skavøypoll stadion gikk Vågsøy-lagene til pause etter en å ha scoret én gang hver. Skavøypoll tok ledelsen tidlig ved Runar Skorge Stranden, men Fridjon Mortensen utliknet på dødball etter en drøy halvtime.

Etter pause satte Skavøypolls Espen Sandal et hjørnespark direkte i mål før Thor-Aage Pleym fikk kjempetreff med venstrefoten og ballen føk i mål til 2-2.

Tre minutter senere headet Tor-Erik Tvendeseter Kupen Skavøypoll i ledelsen før TMFK minuttet senere utliknet ved Chris-André Nore.

Like før kampuret viste 90 minutter falt avgjørelsen da Stefan Misic ble helten med sin 4-3-scoring for gjestene.

Dermed sikret Tornado Måløy årets tre første poeng i Kretsligaen, og krøp med det helt opp i ryggen til blant andre Skavøypoll på tabellen.

Rundt 640 tilskuere så oppgjøret som ble spilt i en fantastisk ramme på Skavøypoll stadion.

På Nordfjordeid sikret Eid seg en prestisjetung trepoenger 16. mai da Stryn ble sendt hjem med 1-4 i sekken. Kristian Lefdal ble dagens mann med tre scoringer, mens Håvard Holmøyvik scoret kampens første mål. Stillingen til pause var 2-1.

Serieleder Fjøra spilte 0-0 mot Årdal i kveld og Eid er dermed kun tre poeng bak laget fra Sogndal.