Mister ikke troen

FOTBALL (Årdal – Eid 2-1): Eid gikk på sitt andre strake tap i Kretsligaen, men lagets målsetting om en topp 3-plassering er likevel innenfor rekkevidde, mener treneren.

Ville seg ikke: Eid-tre­ner Dan Jø­ran Hafs­ås har tro­en på at ting vil snu et­ter å ha un­na­gjort et av årets tøf­fes­te opp­gjør på bor­te­ba­ne. Til tross for sto­re sjan­ser for gjes­te­ne, ble alle po­en­ge­ne igjen i År­dal. Arkivfoto: sTIG hØYNES 

De var bedre enn oss foran begge mål og vi var ikke dyktige nok.

Dan Jøran Hafsås, Eid-trener
Sport

Forrige helg ble det stortap hjemme mot Fjøra på Eid stadion (1-6). Denne helga ble nok et sognelag for sterke for mannskapet til Eid-trener Dan Jøran Hafsås som uttalte etter Fjøra-kampen at opprykkshåpet strandet da. At Skavøypoll klarte uavgjort mot samme lag gir likevel ikke treneren troen på at topplaget kommer til å sakke akterut for å legge til rette for at eidarane sine tidligere ambisjoner skal bli aktuelle igjen.