Kretsligaen, menn

Et svekket Tornado Måløy-lag var sjanseløse på Kaupanger forrige helg og 1-5-tapet sendte Vågsøy-laget til bunns på tabellen. Det er imidlertid tett i bunnen av Kretsligaen, og med seier over Stryn fredag kveld vil TMFK klatre minst tre plasser på tabellen. Stryn har imidlertid gode erfaringer fra Måløy stadion. Man må tilbake til mai 2011 for å finne sist TMFK slo Stryn i Måløy hvor lagene har møttes tre ganger siden da.

Stryn for øvrig fra storseier 5-0 over Bremanger forrige helg. BIL klarte ikke å følge opp seieren i lokaloppgjøret mot TMFK, men får en langt mer overkommelig oppgave når de møter Dale på bortebane lørdag. Laget fra Fjaler tapte 2-4 for Studentspretten sist, men forrige hjemmekamp endte med 10-0-seier over Florø2.

Eid spilte sin kamp denne serierunden allerede torsdag. Da ble Kaupanger slått 3-2 på hjemmebane. Kristian Lefdal, Vebjørn Høynes og Henning Haugen scoret målene for Eid i oppgjøret som sto 1-1 til pause.

Skavøypoll har spillefri denne helgen.

Andre kamper:

Årdal - Florø2 (lørdag)

Fjøra - Studentspretten (lørdag)

5. divisjon, menn

Etter å ha spilt seks av de siste syv kampene på hjemmebane venter nå en rekke med seks bortekamper på rad for Selje. De første to spilles i helgen når laget møter Fjøra2/Sogndal3 fredag og Syril lørdag. Helgens motstander befinner seg i hver sin ende av tabellen. Mens Fjøra2/Sogndal3 ligger sist og venter fremdeles på sin første seier etter ni kamper, har serieleder Syril til gode å tape poeng denne sesongen.

Andre kamper:

Bjørn - Anga (fredag)

Sandane - Jølster (fredag)

Førde2 - Stryn2 (søndag)

Etter to strake tap var Tornado Bergen tilbake på vinnersporet torsdag kveld med seier 3-1 hjemme mot Follese. Joachim Raknes Forthun scoret alle tre målene for TBFK.

Andre kamper:

Nordre Fjell - Skjergard (fredag)

Sotra2 - Nest-Sotra2 (mandag)

6. divisjon, menn

Stadlandet/Åheim gjorde unna sin siste kamp for vårsesongen torsdag, men fikk det tøft på langturen til Oppstryn. Tap 0-11 betyr at samarbeidslaget tar ferie på bunnen av tabellen i 6. divisjon, avdeling 2.

Flatraket/Skavøypoll2 skal avslutte vårsesongen med to oppgjør mot Hyen i løpet av fem dager. Hjemmekampen spilles fredag kveld og er en del av Flaktraksfest i bygda denne helgen.

3. divisjon, kvinner

Tornado Måløy sitt damelag avslutter fredag kveld det som har vært en utfordrende vårsesong for Vågsøy-laget. Laget ligger sist på tabellen før Førde kommer til Vågsøy i kveld, men kan klatre en plass på tabellen dersom de sender førdianerne hjem med tap. Kampen spilles på Skavøypoll stadion da den kolliderer med TMFK sitt herrelag sin kamp mot Stryn.

Andre kamper:

Kaupanger2 - Stryn (mandag)