– Vi opplevde nok en form for kulturkrasj i starten av sesongen, der vi fra Skavøypoll var mer opptatt av å vinne kamper, mens Flatraket-spillerne var mer opptatt av å ha det kjekt, sier sportslig leder i Skavøypoll, Sujeevan Mohanarajah.

Etter å ha samarbeidet med Selje i flere år, etablerte Flatraket et samarbeidslag i 6. divisjon før årets sesong. På de første seks seriekampene i 2018 ble det imidlertid kun én seier, men bare sist uke tok Flatraket/Skavøypoll2 ytterligere to trepoengere.

– Vi har jobbet med kulturforskjellene og alle har bidratt til at samarbeidet nå fungerer, sier Mohanarajah.

Tirsdag ble Tornado Måløy2 slått 4-3, mens Hyen ble banket 13–1 på hjemmebane fredag kveld som et ledd i «Flatraksfest» i helgen. Mohanarajah scoret tre av målene i storseieren på Naustteigen stadion.

– Det var utrolig kjekt å slå TMFK2, mens det var en veldig kjekk ramme rundt festivalkampen mot Hyen. Det er Flatraket sin «16. mai-kamp» og det var bra med folk på tribunen, og også bra med liv etter kampen.

Det ble arrangert pubquiz på Flatraket etter kampen. Lørdag var det jonsokfeiring og påfølgende dans med Vassverkgutane i bygda.

KAMPFAKTA

6. divisjon, menn

Flatraket/Skavøypoll2 – Hyen 13–1 (5–1)

Mål F/S2: Sujeevan Mohanarajah 3, Martin Nygård 3, Chris Nedreberg Silden 2, Jørgen Sundal, Håkon Ødegård, Kristian Gangsø, Eivind-Rune Flataker og Kim-André Gangeskar

Dommer: Muhammet Barlla, Eid

Gult kort: ett til Hyen