Tapet var årets første på hjemmebane for Bremanger, og vertene var svært nære ved å ta poeng fra serielederen.

– Jeg er selvfølgelig ikke fornøyd med resultatet, men vi gjorde en kanonkamp. Vi møter det beste laget i divisjonen og holdt de helt til det var gått 87 minutter, forteller spillende Bremanger-trener Tore Rylandsholm som sammen med laget har hatt fire bortekamper på rad før lørdagens oppgjør.

– Vi er ikke så veldig gode på bortebane dessverre, det viser statistikken. Men hjemme er vi bra, forklarer Rylandsholm, som derfor nærmest garanterer mye poeng til høsten.

Utvikling i fokus

– Da har vi sju av elleve kamper hjemme, så da tror jeg at poengene kommer til å rulle inn. Det er sjeldent vi taper hjemme, det er i så tilfelle knepent, sier treneren.

Nå ser han fram mot sommerens kamppause.

– Forventningene før sesongen var og er at vi skal ta nye steg. I fjor vant vi ikke en eneste bortekamp, men det har vi gjort i år, så sånn sett er det en forbedring. Poengmessig er det helt greit, men vi kommer nok til å plukke en del poeng på høsten slik at vi holder oss i divisjonen, sier treneren, som forventer å starte høstsesongen med stort sett det samme mannskapet som avsluttet vårsesongen.

– Det er ingenting nytt på gang nei. Vi har en bra stall. Det er bare så synd at vi sjelden har alle med samtidig, for vi har egentlig et veldig godt lag. Men slik er det når man er fra en utkant. Man kan ikke tvinge folk til å være med heller, sier Bremanger-treneren.

Depper ikke etter tap

Selv om Bremanger bare var noen minutter unna poeng mot Fjøra lørdag, hang ikke treneren med hodet etter kampen.

– Det er surt at det scoret på den corneren så sent i kampen, men vi depper ikke for vi var fryktelig nærme å få med oss poeng mot et veldig godt lag. Spillerne la ned en vanvittig innsats, og innstillingen var helt fantastisk, så jeg kan liksom ikke klage på noe. Vi gjorde et ærlig forsøk og det holdt nesten, avslutter han.

Etter at Fjøra gikk i opp i en 3-2-ledelse like før slutt sendte Bremanger alt av mannskap i angrep på jakt etter utligning. Det blottla forsvaret til de hardtkjempende rødtrøyene og resulterte i at gjestene kunne øke ledelsen og fastsette sluttresultatet til 4-2 på overtid.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Bremanger–Fjøra 2–4 (1–1)

Mål: 0–1 (8) Malvin Gjerde, 1–1 (19) Anders Midthjell, 1–2 (48) Gjerde, 2–2 (58) Anders Frøyen, 2–3 (87) Gjerde, 2–4 (90+3) Gjerde

Dommer: Vebjørn Nord Haugland, Eid

Gult kort: ingen

Bremanger: T. E. Hauge, V. Senneset, S. Svarstad, H. Mjølkeråen, M. Igland Senneset, H. Rosø, A. Frøyen, E. Rylandsholm, T. Rylandsholm, M. Klakegg Hauge, A. Midthjell

Innbyttere: S. M. Klakegg Hauge, T. Berhane, M. Hammersland, W. Høyvik jnr., M. Solo