Kretsligaen, menn

Bremanger fikk en tøff åpning på høstsesongen med 0-7-tap i Årdal sist helg. BIL reiste til Sogn med kun tolv spillere og uten en keeper i reisefølget ble det midtstopper Håvard Mjølkeråen som fikk den utakknemlige oppgaven med å stå i mål. Til lørdagens bortemøte med Vik er Bremangers faste keeper, Kenneth Fosse Elde, fremdeles suspendert.

Vik tapte 3-5 borte for Studentspretten i sin første kamp etter ferien og ligger tre poeng foran Bremanger før helgens kamp. Det omvendte oppgjøret mellom lagene i vår endte 1-1.

For Eid forsvant nok det siste håpet om opprykk denne sesongen da de tapte 1-4 borte for Florø2 sist. Avstanden opp til serieleder Fjøra er på åtte poeng for Eid møter Studentspretten på Nordfjordeid lørdag. Studentene vant 3-1 over i Eid i Sogndal i andre serierunde, men har fremdeles til gode å vinne på bortebane i år.

Skavøypoll har spillefri under Elvisfestivalen, men skal i aksjon på hjemmebane mandag. Da møter de Florø2 på hjemmebane og med seier på Skavøypoll stadion kan tabelljumboen klatre inntil to plasser på tabellen. Sist mandag ble det 1-4-tap på Kaupanger, men trener Asle-Knut Gangeskar var likevel fornøyd med spillet til rødtrøyene i Sogn.

Andre kamper:

Dale - Kaupanger (fredag)

Fjøra - Stryn (lørdag)

5. divisjon, menn

Selje holdt stand i sluttminuttene mot Stryn2 sist og tok en sjelden seier (4-3) i Stryn da laget åpnet høstsesongen. Bak suverene Syril (31 poeng) har Sandane (25), Høyang og Selje (begge 24) distansert de øvrige lagene og Selje jakter nye poeng når de skal i aksjon to ganger denne helgen. Først møter de Bjørn i Gaupne på lørdag før seljeværingene setter kursen mot Sunnfjord der de møter Førde2 på søndag. Bjørn og Førde2 er henholdsvis nummer 9 og 5 på tabellen i 5. divisjon.

Andre kamper:

Anga - Syril 1-3 (torsdag)

Høyang - Stryn2 (søndag)

Bjørn - Jølster (onsdag)

I Hordaland åpner Tornado Bergen høstsesongen med hjemmekamp mot Sotra2 fredag kveld. TBFK tok ferie på en 7. plass i 5. divisjon, avdeling 1 i vårt nabofylke, men må klare seg uten flere nøkkelspillere i den første høstkampen. Tornado Måløy og Skavøypoll har som kjent forsynt seg av spillerstallen til TBFK i sommerferien.

Andre kamper:

Nordre Fjell - Nest-Sotra2 (fredag)

Askøy - Skjergard (fredag)

6. divisjon, menn

I 6. divisjon, avdeling 3 tyvstarter Flatraket/Skavøypoll2 og Stadlandet/Åheim høstsesongen med et nabooppgjør på Naustteigen stadion fredag. Vårmøtet mellom lagene endte 5-5, men hjemmelaget som tok ferie på 5. plass må finne seg i å være favoritter før møtet med tabelljumboen.