Florøværingene mønstret et sterkt lag til Kretsliga-oppgjøret og dominerte stort spillemessig i kveldssola før pause.

Gjestene straffescoring etter 20 minutter ble imidlertid omgangens eneste mål, og Skavøypoll kunne fort gått til pause med 1-1 etter at Tor-Erik Tvendeseter Kupen, SIL sin beste spiller i kveld, misbrukte en god scoringsmulighet alene med keeper.

Ti minutter etter pause doblet Florø2 ledelsen før Kristian Sandal Gangsø sørget for ny spenning i kampen med sin redusering få minutter senere.

Florøværingene økte deretter ledelsen til 3-1 på et pent langskudd før Eivind-Rune Flataker reduserte til 2-3 fra kort hold etter at Ole-Petter Listou Storeide avsluttet i stolpen.

På overtid fikk Kim-André Gangeskar en kjempesjanse til å berge ett poeng for hjemmelaget, men Florø2s gode keeper kom raskt ut i feltet gjorde jobben vanskelig for Skavøypoll-kapteinen.

Dermed ble det et nytt tap for Vågsøy-laget som med det fremdeles ligger nederst på tabellen i Kretsligaen.

Les mer om kampen i vår papiravis fredag.