Tornado Måløy tok søndag ettermiddag imot Sogndal på Måløy stadion. Hjemmelaget viste tidlig at de ville kjempe om de tre poengene, og etter kun sju minutter ga Kaja-Malene Nykrem Hoddevik TMFK ledelsen.

– Jeg synes vi åpnet kampen veldig bra. Vi var aggressive og spillerne viste initiativ og fint spill, sier en fornøyd Per-Magne Løken.

– Vi ble tvunget til å gjøre noen bytter i pausen som gjorde at vi ikke klarte å få tilbake kontrollen på kampen. Denne kampen føyer seg inn i rekken av kamper vi kunne ha vunnet, men som vi ikke vinner. Resultatet lyver sjelden, men vi får ikke alltid like godt betalt for den innsatsen som spillerne viser, mener treneren.

Fornøyd med fremgangen

Per-Magne Løken er likevel svært fornøyd med fremgangen laget hans viser fra forrige møtet med Sogndal som endte med 6-0-tap.

– Vi spiller jevnt mot de fleste lagene og taper ikke med store sifre. Fremgangen vi viser fra forrige kamp mot Sogndal og fram til i dag er veldig positiv.

Sogndal skulle utover kampen vise seg å bli for sterke for Tornado Måløy. Ifølge trener Løken har forberedelsene verken til søndagens kamp og høstsesongen vært optimal.

– Treningsuken og åpningen i høstsesongen har vært preget av at mange av spillerne har slitt med skader og sykdom. Vi fikk ikke forberedt oss skikkelig til denne kampen, men vi stilte et godt lag i dag, sier Løken, som viser til at sentrale spillere som Iselin Navelsaker Røed (kneskadd) fremdeles er utilgjengelig. Han ser uansett positivt på resten av sesongen, men svarer forsiktig på spørsmål om spillersituasjon ser lys ut foran innspurten av høstsesongen.

Neste kamp for Tornado Måløy er et bortemøtet med Vik som står med 14 poeng på 12 kamper. Tornado Måløy står med fattige 4 poeng etter 13 spilte kamper, og treneren er klar over tabellposisjonen, men fokuserer på at laget er i utvikling.

– Vi ligger sist, men vi spiller jevnt mot de fleste lagene i divisjonen. Med full tropp spiller vi bra, og vi er inne i en positiv prosess, mener Løken.

KAMPFAKTA

3. divisjon, kvinner

Tornado Måløy–Sogndal 1–3 (1–1)

Mål: 1–0 (7) Kaja-Malene Nykrem Hoddevik, 1–1 (45) Vilde Slåen Nornes, 1–2 (65) Amalie Sjøvoll Haugland, 1–3 (90+3) Sjøvoll Haugland

Dommer: Muhamet Barlla, Eid

Gult kort: ett til Sogndal

Tornado Måløy: T.-L. Hjertenes, S. Myhre Refvik, R. Televik Blaalid, A.K. Røsok Kvalheim, F. Nalbant Nordpoll, B. Lillestøl, S. Refvik Hove, E. Volle, L. Silden, C. Eriksen Vedvik, K.-M Nykrem Hoddevik

Innbyttere: S.O. Myhre, K. Runderheim, V. Farstad Johansen, E. Silden, I. Apneseth