– Heia TMFK og SIL

FOTBALL (Florø2 – Tornado Måløy 1-3): Thor-Aage Pleym Evensen trapper ned i TMFK om det ikke blir noe av sammenslåingen med Skavøypoll, og heier på begge Vågsøy-lagene i sesonginnspurten.

Thor-Aage Pleym Evensen mener det er «helt greit» at en eventuell ny Vågsøy-klubb skal spille hjemmekampene på Skavøypoll stadion, og valget av navn har han heller ingen sterke meninger om. – Navnet er nok viktig for noen, men ikke for meg. Spillerne jeg kjenner i TMFK og Skavøypoll er så desperate etter denne sammenslåingen at hva som blir navnet på klubben ikke betyr noe særlig, sier Tornado Måløy-spilleren. Arkivfoto: Sindre Blålid Kvalheim 

Sport

– Om det ikke blir sammenslåing, så er nok dette mitt siste år som fotballspiller på dette nivået. Jeg orker ikke et år til med få spillere på trening og en situasjon hvor man er usikker på om det «vil gå rundt». Det er på tide å gjøre noe nå, sier Thor-Aage Pleym Evensen.

Søndag kveld kalte Tornado Måløy og Skavøypoll inn til ekstraordinære årsmøter 23. september. Styrene i klubbene er enige om å etablere en ny overbyggingsklubb med spillere fra 13 år og oppover, men trenger medlemmenes støtte for å realisere klubben. Pleym Evensen oppfordrer TMFK-medlemmene til å stemme ja om to uker: