Frykter færre seniorspillere på sikt

FOTBALL: Bremanger-trener Tore Rylandsholm har allerede vært med på én sammenslåing i Vågsøy-fotballen og er usikker på om en ny vil være fornuftig.

Tore Rylandsholm (t.v.) har spilt 172 kamper for Tornado Måløy. Arkivfoto 

Sport

– Som mange andre tenker jeg også at det kan bli bra. Samtidig vil det bety at man mister lokaloppgjøret mellom TMFK og Skavøypoll som er en interessant kamp som trekker mange folk, sier spillende Bremanger-trener Tore Rylandsholm.


Håpet ikke borte

FOTBALL (Studentspretten - Bremanger 5-1): Med fire hjemmekamper på rad satser Bremanger-treneren på å ta poengene de trenger for å unngå nedrykk på eget gress.

Han har allerede vært med på én sammenslåing i Vågsøy-fotballen etter at han som ung og lovende ble 2. divisjonsspiller i Tornado, og spilte de første seks sesongene etter sammenslåingen med Måløy idrettslag i 2003. 23. september skal TMFK, som Rylandsholm spilte 172 kamper for i to perioder, spørre medlemmene om man skal slå sammen senior- og ungdomsfotballen i klubben med Skavøypoll.

– Jeg frykter at man på sikt blir færre seniorspillere ved å samle seg på ett lag. Man vil nok få en «boost» i starten, men jeg er redd for at man på sikt kommer til å slite med de samme problemene som man sliter med i dag. Ved en sammenslåing vil man nok også miste enkelte ildsjeler. Ikke alle vil føle det samme eierskapet til den nye klubben som de gjør til klubbene i dag, spår Tore Rylandsholm.