Håpet ikke borte

FOTBALL (Studentspretten - Bremanger 5-1): Med fire hjemmekamper på rad satser Bremanger-treneren på å ta poengene de trenger for å unngå nedrykk på eget gress.

optimist: Tore Rylandsholm har pekt ut hjemmekampene mot Dale, Tornado Måløy og Kaupanger som oppgjørene hvor Bremanger skal ta poengene de trenger for å sikre fornyet kontrakt i Kretsligaen. Arkivfoto: Stig Høynes 

Sport

– Vi hadde ikke reknet med å ta poeng på bortebane mot et så godt lag som Studentspretten, så dette forandrer ikke noe. Vi har fremdeles alt i egne hender og jeg mener vi har gode muligheter til å unngå nedrykk, sier Tore Rylandsholm.

Etter 1-5-tapet for Studentspretten lørdag falt Bremanger til bunns på tabellen i Kretsligaen. Avstanden opp til Tornado Måløy, som per nå er på trygg grunn, er imidlertid kun på to poeng.