Fotballhelgen:

Forsterker før nøkkelkamp

Tornado Måløy møter Studentspretten på hjemmebane lørdag. Arkivfoto 

Sport
Kretsligaen, menn

Tornado Måløy fikk med seg tre uhyre viktige poeng hjem fra Florø forrige helg da Florø2 ble beseiret 3-1. Seieren løftet laget opp på trygg grunn i Kretsligaen, men faren er på ingen måte over med Skavøypoll og Bremanger kun to poeng bak. Lørdag tar TMFK imot Studentspretten på Måløy stadion. Studentspretten har vunnet sine siste to kamper 5-1 (Kaupanger og Bremanger). Begge kampene ble imidlertid spilt i Sogndal og på bortebane har Studentspretten fremdeles til gode å vinne denne sesongen (0-3-4). Både Runar Televik Blaalid og Martin Flåten, som spilte for TMFK i enkelte kamper i sommer, er tilbake i troppen til lørdagens oppgjør.

Skavøypoll holdt lenge stand mot Stryn forrige helg, men tapte til slutt med klare sifre (0-4). Tapet gjør at de er på nedrykksplass før helgens serierunde. Med seier i Fjaler lørdag vil Skavøypoll imidlertid krype helt opp i ryggen på morgendagens motstander Dale på tabellen. Dale, som tapte 1-10 for Eid forrige helg, slo Skavøypoll 3-2 i Vågsøy i sommer.