– Vi må forstå alvoret

FOTBALL (Stryn – Tornado Måløy 2-1): Sveinung Frantzen meiner den største jobben fram mot den avgjerande serierunden neste helg er å forstå alvoret i situasjonen. Håpet hans er at dei unge spelarane skal få spele i Kretsligaen også neste år.

Tornado Måløy-spelar Sveinung Frantzen (t.v.) meiner det er viktig for fotballen i ytre Nordfjord at laget hans held seg i ligaen. – Dei unge spelarane på laget fortener å få spele i Kretsligaen, seier han. Her frå helgas oppgjer mot Stryn. Foto: Stig Høynes  Foto: Stig Høynes

Sport

– Kampen mot Dale blir eit hundeliv. Dei ligg føre oss på tabellen, og vi kjem ikkje til å få noko gratis. Det er vanskeleg å synse om kva som skjer, men vi kjem nok til å kjenne på alvoret. Anten blir det tidenes lengste eller kortaste busstur heim, seier TMFK-spelaren.