Nekter å gi opp håpet

FOTBALL: (Skavøypoll–Vik 3-0): Skavøypoll-kaptein Kim Andre Gangeskar tror seieren mot Vik lørdag kan gi spillerne motivasjonen som trengs for å vinne det viktige nordfjordderbyet mot Eid neste helg.

Skavøypoll-kaptein Kim Andre Gangeskar tror seieren mot Vik i lørdagen oppgjør kan hjelpe laget mentalt inn mot den siste kampen i Kretsligaen i år mot Eid. Før skjebnekampen ligger Skavøypoll sist på tabellen og må vinne. Arkivfoto: Stig Høynes  Foto: Stig Høynes

Sport

– Denne seieren var veldig viktig for laget. Følelsen av å vinne er noe vi har savnet og jeg tror det kan hjelpe oss mentalt inn mot siste kamp mot Eid.

Med seier over nedrykksrival Vik ligger de røde fra Vågsøy fortsatt nederst på tabellen, men har for alvor meldt seg inn i kampen om å holde seg i divisjonen. Skavøypoll er dog avhengig av andre resultat skal gå i deres favør, samtidig som de vinner mot Eid i den spennende avslutningen på sesongen.