Klar for ny klubb

FOTBALL: Peter Orry Larsen har skrevet under på en toårskontrakt med AaFK.

Polljar Peter Orry Larsen har signert en toårskontrakt med AaFK. Foto: AaFK.  

Sport

Det melder aafk.no.

– Med totalpakken jeg fikk fra det som er min klubb var valget veldig lett, forteller han til klubbens hjemmeside.


Orry Larsen i samtaler med AaFK

Peter Orry Larsen sin kontrakt med Brann går ut etter nyttår. Ifølge Eurosport tyder mye på at det frister med en retur til gamleklubben Aalesund.

 

29-åringen, med flere sesonger bak seg i Aalesund, har skrevet under på en toårskontrakt med gamleklubben. Midtbanespilleren har de siste to sesongene spilt for Brann. For kort tid siden ble det kjent at Orry Larsen ikke forlenget kontrakten med bergenserne.


Gir seg i Brann

FOTBALL: Peter Orry Larsen skal ha takket nei til å fortsette i Brann.


– Det blir veldig godt å komme hjem igjen. Jeg gleder meg til å bli en del av AaFK, spille foran supporterne og føle på engasjementet rundt klubben, sier den tidligere Skavøypoll-spilleren til aafk.no.

– Jeg er veldig fornøyd med at Orry kommer til AaFK. Han tar med seg rutine vi trenger. Han har referanser på hva som er godt nok i forhold til kvalitet på trening. Han passer glimrende inn i måten jeg ønsker å utvikle spillet vårt til neste år. Han kan spille indreløper i 3-5-2, kant i 3-4-3, og gi oss mål fra midtbaneposisjon. Det har vi savnet i år. En klar forsterkning for oss. Og så er han lokal. Det passer profilen vi ønsker å ha, sier AaFK-trener Lars Bohinen